Levertijden

Alle producten uit de webwinkel hebben wij normaal gesproken op voorraad. Mochten wij door omstandigheden een product niet direct kunnen leveren, dan leveren wij in principe het product uit na telefonisch contact of per E-mail voor een nader te noemen datum. Indien een wij een besteld product niet op voorraad hebben, maar wel een kwalitatief gelijkwaardig product in ons assortiment hebben, dan zullen wij u dit gelijkwaardige product tegen dezelfde prijs leveren. Heeft u daar bezwaar tegen, dan mag u het (ongeopende en ongebruikte) product kosteloos aan ons retourneren.             

                      

Klanten afkomstig uit Nederland en overige landen; na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling over het algemeen binnen 1 à 2 werkdagen verzonden via PostNL.

Klanten afkomstig uit België; na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk bij de Belgische Post aangeboden.


 

Pastacreaties Il Rovigo

Ook maakt Il Rovigo originele creaties van pasta volgens eigen ontwerp.

Pasta, heerlijk om te eten, maar ook zeer geschikt om creatief mee te werken. Zo hebben we bij Il Rovigo zowel pasta jurken als pasta hoeden gemaakt. Hieronder enkele foto's van de creaties die met trots werden gedragen door mijn dochters Amy & Lizzy.

In de hoeden en jurken waren zo'n 30 verschillende soorten pasta verwerkt.

 

 

 

 

 

        

         

 

 

 

 

 

Lees meer

Contact gegevens

Il Rovigo specialiteiten & delicatessen

Carolien en Lizzy,
Kapellestraat 13,
4524 CW Sluis
M: 06-53521667
Info@ilrovigo.nl

Lees meer

Recept van de maand,

                                                   

Jonge bladsla met verse kaas & aardbeien,

                                                                                                                                            

     - 75 gram jonge bladsla (diverse soorten)

     - 250 gr aardbeien

     - 75 gram kapucijners (uit de peul)

     - 200 gr verse kaas of ricotta

     - 1 rode ui (in halve ringen)

     - 5 eetlepels dadel/vijgen balsamico

 

* Kook de kapucijners in water met zout in 6 minuten beetgaar, giet ze af en spoel ze in een zeef  onder stromend water koud.

* Verdeel de sla over 4 kommen, schep er met een lepeltje kleine bergjes kaas op. Leg daarna de aardbeien en uien ringen erop en bestrooi ze daarna met de kapucijners.

* Besprenkel de salade met de dadel/vijgen balsamico

* Serveer met vers gebakken broodjes

Lees meer